MODUS

Senter for middelaldermusikk

Bibliotek

Artister

Aktiviteter

Om Modus

Videokunst og musikk på ModusHuset

Modus ensemble fremførte 3 konserter sammen med videokunstner Sven Påhlsson den 19.12.2020. Takk til gode musikere og AV leverandør for flott fremføring!

I de mørkeste dagene før jul, i Middelalderparken på Modushuset, mellom BaneNOR, Ruter og Barcode-utbyggingene, fremførte Modus ensemble 3 konserter sammen med videokunstner Sven Påhlsson. Et åpent og Corona sikkert utendørsarrangement. Takk til gode musikere og AV leverandør for flott fremføring! Takk også til Kulturrådet som støtter kulturtiltak i en nedstengingstid hvor kultur er ekstra viktig. 

 


Her er noe av tilbakemeldingene vi fikk inn via FaceBook-siden vår etter arrangementet

Takk for virkelig trengt kulturopplevelse i høy klasse som gjorde inntrykk! Utendørs i lett regn ved Middelalderparken og byens skyline i bakgrunn, delt med maks 30 andre, i trygg avstand - ga en helt magisk setting! Der var krypende og svømmende mennesker på veggen med både elektronika og sakral middelaldermusikk som krydder. Akkurat passe blanding surrealistisk og vakkert 😍

Valler via Facebook

Enig med deg! Dette var en overraskende og spennende kulturopplevelse. Og i høyeste grad tilpasset Korona situasjonen❣ Heia Modus Huset!

Eufemia studio via Facebook


Se videoopptak fra arrangementet 

Video link    Video link

Flere bilder fra arrangementet

 

 

 


<<Trykk her for å gå tilbake til dit du kom fra sist

Aktivitetsdato: December 19, 2020 00:00:00 - Publisert: December 19, 2020 00:00:00 (publiseringsdato er veiledende når aktivitetsdato er fraværende)