MODUS

Senter for middelaldermusikk

Bibliotek

Artister

Aktiviteter

Om Modus

Utendørs visning på ModusHuset

Middelalderparken ligger øde i mørket om kvelden og vi vil ta initiativ til å la det lyse i ruinene og på det lille hvite huset. Velkommen til utendørs visning med musikk på ModusHuset i Saxegaardsgt 15.

Middelalderparken ligger øde i mørket om kvelden og vil ta initiativ til å la det lyse i ruinene og på det lille hvite huset, som en fasade og et unikt lerret. På denne fasaden skal billedkunstner Sven Påhlsson projisere kunstfilmer akkompagnert med LIVE musikk av Modus ensemble. Prosjektet viser hvordan parken og huset på enkelt vis kan vende seg utover og fremstå som åpent og tilgjengelig, selv i en tid med nedstenging, isolasjon og avstand. 

Sven Påhlsson er billedkunstner som jobber med elektronisk billedkunst. Han har i en årrekke laget kunstprosjekt for galleri, museum og offentlige installasjoner. Verkene er vist nasjonalt og internasjonalt. I de siste årene utforsker Påhlsson mer og mer kunstvisninger i det offentlige rom, utenfor de tradisjonelle visningssteder som galleri og museum. Visningssteder, installasjon og størrelse varierer fra små intime fremvisninger til 130 meters store  visninger som på Nasjonalmuseets fasade. Til dette prosjektet vil Påhlsson utforske fremvisning på Modushusets fasade med sin plassering ved Middelalderparken og Bane Nords årelange og omfattende utbygging i området rundt. Programmet vil variere, det vil være kunstverk stille for seg selv, kunstverk med eget lydbilde og det vil bli en utforskning og et 800 år langt tidsmøte med lydbilde og musikk fremført av Modus trio. Fortid møter fremtid.

Modus ensemble er et nyskapende tidlig musikkensemble som har gjenoppdaget musikk fra middelalderen og etablert en spennende dialog mellom sang, fløyte og strykeinstrumenter. De har spesialisert seg på gregoriansk sang, folkelig- og religiøs musikk fra Italia og høviske kjærlighetssanger fra Frankrike. Modus ensemble samarbeider tverrfaglig med ulike uttrykk som teater, billedkunst og samtidskomponist.

Gro Siri Ognøy - sang, Elizabeth Gaver - fiddle - Hans Olav Gorset- fløyter.

Lørdag 19.12 

Visning kl. 17.00, 18.00 og 19.00

Billett 100,- til Vipps 544381 

 

Maks antall 30 per visning.

Vi forholder oss til smittevernsregler fra Oslo kommune og har god avstand ute.

 

Prisen inkluderer håndteringsgebyr på kr 8

Fra dato: 19.12.2020 - Til dato: 19.12.2020 - Fra kl: 17 til kl: 20

Pris: 108

Kjøp Billett visning her


<<Trykk her for å gå tilbake til dit du kom fra sist

Aktivitetsdato: December 19, 2020 00:00:00 - Publisert: December 18, 2020 00:00:00 (publiseringsdato er veiledende når aktivitetsdato er fraværende)