MODUS

Senter for middelaldermusikk

Bibliotek

Artister

Aktiviteter

Om Modus

Middelaldermusikk for hele familien

Lørdag den 15. april kl. 13.00 - 15.00 inviterer Middelalder Oslo til et seminar om middelaldermusikk med nestor Sverre Jensen og Gro Siri Johansen. De forteller og spiller sanger fra middelalderen. ModusHuset Cafè vil holde åpent under arrangementet.

Vi er så heldige å få være sammen med to av landets ledende utøvere innen middelalder-musikk, Sverre Jensen og Gro Siri Ognøy Johansen.
Sverre Jensen er musiker og instrumentbygger. Han har en unik kompetanse og kunnskap om historiske instrumenter og fremføringspraksis, og leder av blant annet Kalenda Maya, Al Andaluz og Aurora Borealis. I 2016 mottok han Egil Storbekkens Musikkpris. Gro Siri Ognøy Johansen er kunstnerisk leder for MODUS Senter for middelaldermusikk, som hun startet i 1998. Hun er sanger med særlig søkelys på formidling av middelaldermusikk og improvisasjon. Hun har turnert og sunget internasjonalt med bl a Ensemble Dialogos, Musica Reservata, Choeur Gregoriane de Paris og Modus ensemble.

Arrangementet er for hele familien, store og små, og denne ettermiddagen i MODUSHUSET skal vi sammen med disse to få høre om, spille og synge middelaldermusikk.

Arrangementet er gratis, men av plasshensyn er det nødvendig med påmelding til delta@middelalder.no

Sted: MODUSHUSET, Saxegaardsgate 15, Oslo.
Tid: Lørdag 15. april kl. 13.00 - 15.00

 


<<Trykk her for å gå tilbake til dit du kom fra sist

Aktivitetsdato: April 11, 2024 00:00:00 - Publisert: April 12, 2023 00:00:00 (publiseringsdato er veiledende når aktivitetsdato er fraværende)