MODUS

Senter for middelaldermusikk

Bibliotek

Artister

Aktiviteter

Om Modus

Konsert med Carl Petter Opsahl og Åsmund Reistad

Slåttemusikk fra Gudbrandsdalen, leken improvisasjon og de deilige klangene av tre-instrumenter er viktige elementer når Carl Petter Opsahl og Åsmund Reistads møtes til musikalske dialoger. Deres musikk er preget av et bredt spekter av uttrykk, dyp tradisjonskunnskap og en nysgjerrig åpenhet. Dato en er 10.02. Kl. 14 til 16

Slåttemusikk fra Gudbrandsdalen, leken improvisasjon og de deilige klangene av tre-instrumenter er viktige elementer når Carl Petter Opsahl og Åsmund Reistads møtes til musikalske dialoger. Deres musikk er preget av et bredt spekter av uttrykk, dyp tradisjonskunnskap og en nysgjerrig åpenhet.
Sammen har de reist land og strand rundt for Rikskonsertene (nå Kulturtanken). Begge er også sentrale utøvere i Chateau Neuf Spelemannslag som har gitt ut en rekke plater og spilt på festivaler i inn og utland.

Carl Petter Opsahl har spilt inn en rekke plater med blant andre Caledonia Jazzband, Anders Rogg og Tord Gustavsen. Åsmund Reistad har samarbeidet med musikere som Åsmund Nordstoga, Jonas Fjeld og Trond Granlund.

Når de nå spiller intimkonsert på Modus-huset, har de selvsagt også med seg middelaldermusikk fra Gudbrandsdalen.

Carl Petter Opsahl - bassklarinett og Åsmund Reistad - mandola

Dato: 10.02 kl 14 til 16

Inngang voksen: kr 250
Student/barn: 150kr


<<Trykk her for å gå tilbake til dit du kom fra sist

Aktivitetsdato: February 10, 2019 00:00:00 - Publisert: February 10, 2019 00:00:00 (publiseringsdato er veiledende når aktivitetsdato er fraværende)