Per Olav Reinton (født 6. september 1941) er en norsk journalist i NRK. Han arbeider i P2s Kulturavdeling som kommentator og programleder. Reinton er utdannet statsviter. Han har tidligere arbeidet ved Institutt for fredsforskning (PRIO) og vært rektor ved Norsk journalisthøgskole.


Kjell Johnsen er managing partner i Narum Gruppen AS med 20 års toppledererfaring på operativt og strategisk nasjonalt og internasjonalt nivå innenfor det private næringsliv, spesielt innen media, finans og event. Han har gjennomført flere store oppkjøps og endringsprosesser i Norgem Norden og Øst Europa. Han har også ledelseserfaring fra styreverv innen Norsk toppiddrett og ideelle organisasjoner.   


Claude Ceselli er ansatt ved Institut Français de Norvège, der hun har ansvar for fransk undervising og veiledning. Hun har vært en viktig samarbeidspartner for Modus og festivalen med sine Internasjonale gjester siden starten i 1998


Wolfgang Plagge er pianist og komponist. Han begynte tidlig å komponere, og er særlig anerkjent for sine verk for blåseinstrumenter. Plagge har mottatt flere priser for sitt musikalske virke. Plagge er blitt tildelt den internasjonale kulturelle ridderorden av S.t Stefan om er Ungarns høyeste sivile utmerkelse for sitt arbeide med å fremme ungarsk musikk og kultur i Norden. De siste 15 årene har han vært særlig opptatt av norrøn middelalderkultur både i tekst og musikk og den betydningen den mellomeuropeiske middelaldermusikken har hatt for framveksten av den norske folkemusikkstilen.

Gro Siri Ognøy Johansen er utdannet Cand.Mag i musikk med diplomeksamen i gregoriansk sang og direksjon ved Conservatoire National Superieur de Musique et de Danse i Paris. Hun har arbeidet ved Det Norske Teater som sanger og skuespiller. Hun har turnert med ensemble Dialogos og Musica Reservata som har vunnet  priser for sin tolkning av middelaldermusikk. 1998 mottok hun pris som årets etablerer og "Generator" en nordiske entrepenør konkurranse. For prispengene startet hun Modus Senter for middelaldermusikk i Gamle Oslo.  I 2008 mottok hun Årets gangvakt for sitt engasjement i Gamle Oslo´s middelalderby.

Beate Hope har drevet Eufemia Middelalderbutikk på St.Halvardsplass, deltatt på Oslo Middelalderfestival, og gjennom sitt engasjement har hun vært involvert og arbeidet i miljøet i Gamlebyen fra 1996 til 2005.


 

Revisor: Margunn Hessevik Paulsen